Shipping og Angrerett

Leveringsmåter

Shipping fra Danmark til Norge med PostNord

Fast pris på NOK 84,-

Momsregler

Alle priser hos oliprik.no er i norske kroner (NOK) inkl. MVA..

Fortolling og tollregler

Oli Prik er VOEC-registrert med nr 2043599. Du skal derfor ikke betale toll eller avgifter. "Nettbutikken vil kreve opp merverdiavgiften, akkurat som om du handler fra en norsk nettbutikk. Dette vil også kunne føre til at pakken din passerer raskere og billigere over grensen fordi transportselskapet ikke trenger å belaste deg med toll eller avgifter." Les mer:

Retur- og angrerett

Du har full angrerett i 30 dager etter at du har mottatt varen. Du kan bytte eller få pengene tilbake, uansett grunn. Ønsker du å bytte en vare, sender du den bare i retur med en beskrivelse av hva du ønsker istedet.

Husk at det ofte er billigere for deg å sende som brev, men at du får postkontorets kvittering for forsendelsen ved å sende som pakke.

Klager

På alle varer er der 24 måneders garanti, noe som betyr, at du kan enten få den reparert, refusjon eller avslag i prisen, avhengig af den konkrete situasjonen.

Dette betinger at klagen er berettiget. Skulle der mot forventning være problemer med de varer du har kjøpt, beder vi deg ha kontakt til oss per mail på support@oliprik.com.

Varer der returneres må sendes direkte til:

Oli Prik
S. Schandorphs Vej 16B
DK-2800 Lyngby
Danmark