Om Oli Prik Copenhagen

Oli Prik

Oli Priks barneklesmerke har eksistert siden 1993. Nordisk design med fine detaljer i utsøkte naturlige materialer, lin, ull og bomull er våre kjennetegn.

Vi ønsker å tilby den beste kvalitet til rimelige priser med våre elegante samlinger av både moderne og mer klassisk dåpsklær og babyklær.

Her på nettbutikken finnes et stort utvalg av våre dåpskjoler til jenter og gutter, dåpsklær, dåpsgaver, leketøy, babytøy og -tilbehør. Alle de viste varene lagerføres og kan kjøpes online.

Finn varene dine i nettbutikken, legg dem i handlevognen og gjennomfør ordren med betalingskortet ditt. Vi aksepterer VISA, Mastercard, Maestro, Dankort og JCB. Den elektroniske betaling foretas ved hjelp av SSL-kryptering (Secure Socket Layer), som gir den største sikkerheten mot misbruk.

Når vi har mottatt ordren din, sender vi varene dine med PostNord, så du har dem innenfor 7-9 hverdager, avhengig av evt tollbehandling. Shipping koster DKK 65,- uavhengig av størrelsen og vekten på din bestilling.

Kolleksjonene våre av fine dåpsklær og dåpstilbehør passer både til tradisjonell som moderne dåp.

Du kan velge å kombinere dåpskjolen med dåpssko, en dåpssløyfe, en dåpslue eller hårpynt, en underkjole eller annet babytøy

Vi setter en stor ære i å kunne tilby unike dåpskjoler til den beste pris og service, så spør oss endelig hvis du er i tvil om noe - support@oliprik.com.

Margrét Hallsdóttir
Grunnlegger og Designer

Firmaadresse

S. Schandorphs Vej 16B

DK-2800 Lyngby

Danmark

support@oliprik.com

CVR: 17401645


Ikke fysisk salg fra adressen. Kun nettsalg.


Dåpskjoler og dåpsklær fra Oli Prik