Kjøpsvilkår

Ordrebestilling

Når din ordre er registrert, er bestillingen fullført. I tilfelle av at en vare feilaktigt ikke er på lager, forbeholder vi oss retten til å annullere bestillingen eller deler av den, såfremt den bestilte varen ikke kan skaffes til lageret innenfor rimelig tid. Eventuelt godkjent betaling for annulerte bestillinger returneres straks til kunden.

Betaling

Betaling ved handel på dette webstedet foretas med kredittkort via ePay (NETS).
Elektroniske betalinger foretas ved hjelp av SSL-kryptering (Secure Socket Layer), som gir den største sikkerheten mot misbruk.

Shipping og levering

All shipping skjer med PostNord fra Danmark. For shipping betales en enhetspris.

Fortolling og tollregler

Oli Prik er VOEC-registrert med nr 2043599. Du skal derfor ikke betale toll eller avgifter. "Nettbutikken vil kreve opp merverdiavgiften, akkurat som om du handler fra en norsk nettbutikk. Dette vil også kunne føre til at pakken din passerer raskere og billigere over grensen fordi transportselskapet ikke trenger å belaste deg med toll eller avgifter." Les mer:

Beskyttelse av personlige opplysninger

Opplysninger avgitt på dette webstedet vil kun bli anvendt av OLI PRIK når du handler med oss. Vi videreselger ikke opplysninger til tredjemann. Vi henvender oss ikke uoppfordret til deg, med mindre du spesifikt har abonnert på våre nyhetsbrev, og vi oppbevarer de avgitte opplysningene under sikre forhold.

Retur- og angrerett

Når du handler som forbruker er du omfattet av Forbrukerkjøpslovens regler om forbrukerbeskyttelse, hvilket blant annet vil si, at du har 30 dagers angrerett. Fristen regnes fra den dagen du mottar varen. Hvis du ønsker å angre kjøpet, skal du innen fristens utløp returnere det kjøpte til oss i vesentlig samme stand og mengde som det ble levert. Nye varer skal være ubrukt, i eventuell original emballasje og med evt. originale merker intakte. Vi refunderer etter dette det innbetalte beløpet.

Forbehold

Vi tar forbehold for prisendringer, tastefeil og utsolgte varer.

Juridiske parter

Et kjøp på dette webstedet betraktes som en handel inngått mellom deg og OLI PRIK, S. Schandorphs Vej 16B, DK-2800 Lyngby. CVR 1740 1645